Hallo allemaal!

Ben jij op zoek naar een uitdagende bijbaan als winkelbeveiliger? Kijk dan eens op www.vacature-beveiliger.nl!

Onze beveiligers zijn goed getraind, goed gemotiveerd, werken op toplocaties en houden op een discrete manier de wind eronder. Een beveiliger in de winkelbeveiliging zorgt ervoor dat mensen met foute bedoelingen geen kansen krijgen. Bekijk snel onze vacature beveiliger.

MAATbeveiliging is dé specialist in winkelbeveiliging. Onze beveiligers herken je door hun tiptop outfit, hun zelfverzekerde houding, hun scherpe oog en hun uitstraling, waardoor ze elke situatie de baas te zijn. Wij zien onze mensen als ons kapitaal. Buiten, op de werkvloer in de winkels, wordt ons succes gemaakt. Daarom zoeken wij voor onze vacature beveiliger mensen met pit, met karakter. En vooral, met diploma Beveiliger 2, zin in een serieuze baan, een maatpak, mobiele telefoon en een pittige training, zodat je in de winkelbeveiliging - onder alle omstandigheden - je mannetje staat bij de opdrachtgever.

Wil je werken in de winkelbeveiliging en meer weten over onze vacature beveiliger bij MAATbeveiliging? Heb je diploma Beveiliger 2? Woon je in (de buurt van) Amsterdam, Rotterdam, den Haag of Utrecht en omstreken? Ga dan snel naar www.vacature-beveiliger.nl en solliciteer nu! Je hoort dan zo snel mogelijk van ons.