Dames! Verdien € 24 p/u

  • ClubSense

    ClubSense - De ideale baan bestaat!

    Over Ons

    In 1989 waren wij de eerste aanbieder van één op één live gesprekken, en we zijn dankzij onze betrouwbare reputatie nog steeds de grootste in Nederland.

    Werken bij ons doe je alleen wanneer jij dat wilt en dat werk doe je gewoon Thuis via je PC en je telefoon. Makkelijker kan toch niet?

    Het Werk

    Als je voor ons werkt, sta je er nooit alleen voor. Zo kun je o.a. altijd een beroep doen op ons servicecenter, waar een team van zeer ervaren medewerksters je direct van dienst is. Je wordt dus goed begeleid en de inkomsten zijn uitstekend.

    Met onze diensten is het mogelijk om op ieder moment van de dag bereikbaar te zijn. Via een telefoontje, een sms-bericht of via het beeldbellen of webcammen. Je bepaalt natuurlijk zelf wanneer je werkt, maar vast staat dat je natuurlijk meer verdient naarmate je vaker via je webcam bereikbaar bent.

    Je hoeft trouwens helemaal geen supermodel te zijn om te cammen. De bezoekers zijn namelijk bijna altijd op zoek naar gewone huisvrouwen en spontane meiden.

    Diensten & Verdiensten

    Beeldbellen / Webcammen (24 Euro per uur = 40ct per minuut)

    Er is vanzelfsprekend geen enkele verplichting, dus je mag helemaal zelf bepalen tot hoe ver je gaat en of je wel of niet anoniem camt. En je verdient daarbij uitstekend.

    Bellen (18 Euro per uur = 30ct per minuut)

    Als je webcam actief is, kun je jezelf inschakelen om gebeld te worden. De beller komt hierbij natuurlijk nooit achter jouw nummer. Bellen is gezellig en leuk om te doen.

    SMS (30ct per stuk)

    Naast het cammen kun je met korte SMS berichten de aandacht van je gespreks- partners vasthouden. Je kunt ze dus op ieder moment van de dag even prikkelen.

    E-Mail (30ct per stuk)

    Ook kun je Emails ontvangen en verzenden. Mail kun je dus prima gebruiken om info uit te wisselen. Hiermee creëer je een sterke band en meer gespreksstof.

    VoiceMail (20ct per stuk)

    Heb je jezelf afgemeld of ben je in gesprek, dan kunnen bellers eenvoudig een voicemailtje voor je achterlaten en dat betekent dus direct meer verdiensten voor jou.

    Hoeveel jij met cammen & bellen etc,etc verdient, heb je helemaal zelf in de hand.

    Je wordt trouwens gegarandeerd wekelijks door ons uitbetaald !

    Contact

    Heb je vragen, ben je geïnteresseerd om vanuit thuis bij ClubSense te gaan Beeldbellen/Webcammen en wil je geheel gratis en vrijblijvend de informatiemap ontvangen, bel dan gerust het ClubSense servicecenter.

    Om je op te geven zijn we telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur.

    Bel: 036 - 8 22 22 22 of kijk op http://www.clubsense.nl

  • David

    Geld verdienen vanuit huis?

    De voordelen op een rijtje:

    Je bepaalt je eigen werktijden

    Je kunt stoppen wanneer je wilt

    Flirten en nog geld verdienen ook

    Het is erg spannend

    Anoniem blijven is mogelijk

    het verdient zeer goed

    Lees meer over het webcammodellenwerk op webcammodel.nl

    Veel plezier en succes